úterý 31. března 2009

151. DEN - Testy


Lucinka byla dnes na alergologii na testech. Musím jí pochválit. Byla statečná. Ikdyž to asi dost bolelo, když jí dělala sestra vpichy, Ani necekla. Jen sebou vždy trhla bolestí, ale vydržela. Ani slzička neukápla. No je to velká holka. Naše šikulka.
Ovšem v čekárně jsme strávily 3 hodiny. Byl to děs a hrůza.
A výsledek je takový, že největší alergii má na plísně, pyl a na roztoče. Nejzásadnější jsou plísně. Takže nás doma čeká spousta úprav. Od vymalování speciální barvou až po výměnu oken. Bohužel na to teď nejsou finance, tak se to bude muset vydržet takhle. Protože máme stará okna a děsně se v nich sráží voda a pak to kolem vše chytá plísni i uvntř oken. A není v mých silách každý týden ty okna rozebírat a drhnout savem.
Ivetka byla na alergologii rovnou na kontrole. Vůbec se nelíbil paní doktorce kašel, takže dostala prášky na ASTMA. Zatím jsou objednané, tak uvidíme, snad to zabere. Takže dneska to zprávy nic moc, jen jedna dobrá zpráva se našla. Lucka má výbornou imunitu, protože tam rovnou měla paní doktorka výsledky z imunologii. Tak alespoň něco pozitivního.

Žádné komentáře: