neděle 15. února 2009

106. DEN - ZOO



Holky měly už hodně dlouho slíbenou zoo. Takže ráno jsme vyrazili směr Troja. Ještě rychle na benzínku dofouknout kolo, jinak bychom tam také nemuseli dojet a hurá na zvířátka.
U brány jsme lehce před 10:00 a na počítadle svítí teprve 119. Jak by ne, je pěkná zima, ale občas vykoukne i sluníčko.
Vyrážíme hnd na žirafky, dokud je síla a nebolí nožičky. Honzík je totálně nadšený a neustále ukazuje prstíčkem na dlouhonohé krasavice se štíhlými krky. Od žiraf směřujeme do Indonéské džungle. Tam se povaloval jen jeden líný orangutan, ale želvičky byly kouzelné. Samozrejmě se musíme na chvilku zastavit u skluzavky a vyrážíme dál.
Po dobrém obídku už jsme chodili jen v dolní části. Honzík ještě vytuhnul v kočárku, tak neviděl ani tygříky, gorilky a gaviály. Ale na naše oblíbené TUŇÁKY už je opět vzhůru a zase ukazuje prstíčkem o 106.
V zoo jsme byli krásných 5 hodin. Uteklo to neuvěřitelně rychle. Musím říct, že i přes dost chladné počasí jsme si ten den náramně užili. Byla to taková rodinná pohodička a idylka.
Fotek tedy nemáme moc, fotil převážně Mára, ale i tak jsem tam jednu moji s oblíbenými plameňáky našla. Je to sice máznuté, ale mě už se klepaly ruce.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

super jste si to užili!!!!

Budeme muset také vyrazit...

Hanka